26 oct 2008, 13:57

някъде 

  Poesía » Versos blancos
924 0 11

 

 

 

 груби са

 

развенчаните митове

 

откъдето изгряват звезди

 

звезди не изгряват

 

от  случайни небета

 

сълзи

 

се изпомпват

 

за бъдещи спомени

 

за прегърнато утре

 

от безлюдни морета

 

мълви

 

тази част неизпитана

 

откъдето загасват

 

мечти

 

и трепти

 

всеки къс на пространството

 

там където

 

всеки зов

 

непристигнал

 

боли

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??