Oct 26, 2008, 1:57 PM

някъде 

  Poetry » White poetry
923 0 11

 

 

 

 груби са

 

развенчаните митове

 

откъдето изгряват звезди

 

звезди не изгряват

 

от  случайни небета

 

сълзи

 

се изпомпват

 

за бъдещи спомени

 

за прегърнато утре

 

от безлюдни морета

 

мълви

 

тази част неизпитана

 

откъдето загасват

 

мечти

 

и трепти

 

всеки къс на пространството

 

там където

 

всеки зов

 

непристигнал

 

боли

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??