26.10.2008 г., 13:57 ч.

някъде 

  Поезия » Бели стихове
914 0 11

 

 

 

 груби са

 

развенчаните митове

 

откъдето изгряват звезди

 

звезди не изгряват

 

от  случайни небета

 

сълзи

 

се изпомпват

 

за бъдещи спомени

 

за прегърнато утре

 

от безлюдни морета

 

мълви

 

тази част неизпитана

 

откъдето загасват

 

мечти

 

и трепти

 

всеки къс на пространството

 

там където

 

всеки зов

 

непристигнал

 

боли

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??