7 sept 2008, 14:41

няма нужда 

  Poesía » Versos blancos
836 0 14

аз съм летище

няма такова

побирам

толкова смут

хорски

души овдовели

дори нечовечност

дори марадона

отказах боинг

травмира ми гостите

през душевното интро

премина ли

или само ин витро

се зараждат

мечтите ти

успокой отклоненията

нужен е ритъм

аз не съм песен

само летище

във мен е останало

просто здравей

няма нужда

от сбогом

 

 

песен

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??