7.09.2008 г., 14:41 ч.

няма нужда 

  Поезия » Бели стихове
842 0 14

аз съм летище

няма такова

побирам

толкова смут

хорски

души овдовели

дори нечовечност

дори марадона

отказах боинг

травмира ми гостите

през душевното интро

премина ли

или само ин витро

се зараждат

мечтите ти

успокой отклоненията

нужен е ритъм

аз не съм песен

само летище

във мен е останало

просто здравей

няма нужда

от сбогом

 

 

песен

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??