Душата крещи
Устните не проговарят
Очите парят
Нещо горчи
Животът копнее
За живот
Животът назад
Не се връща
Душата тялото
В подслон превръща
В живота
Няма празнична вечеря
В живота
Няма вчера
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
каквото съдбата ни е отредила..
и каквото можем ние сами да си
откраднем...много хубав стих..
сърдечен поздрав..