22.06.2011 г., 23:47 ч.

Няма вчера 

  Поезия
823 0 9

Душата крещи

Устните не проговарят

Очите парят

Нещо горчи

Животът копнее

За живот

Животът назад 

Не се връща

Душата тялото

В подслон превръща

В живота 

Няма празнична вечеря

В живота

Няма вчера

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??