16 jul 2013, 20:25

Нямам нужда 

  Poesía » De amor
509 0 0

 

Аз нямам нужда да бъда опора за някой, 

а някой да бъде опора за мене...

Да поеме ръката ми в силния вятър,

забравил за трудности, студ или време.

 

Да ме приспива гласът му нежен и топъл

и този същият сутрин мен да събужда.

Да гали душата ми пристан и вопъл,

да бъде опора, и вяра, и нужда...

 

Аз не искам да бъда опора за някой...

Много дълго такива лекувах...

Аз търся този, който в силния вятър

ще ми покаже защо съществувам.

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??