29 nov 2011, 11:50

Обещание 

  Poesía
559 0 0

Не ти се сърдя, аз съм си виновна,

поредният урок е само този.

Аз търсих красота в пробита стомна,

която се оказа после грозна.

И може би защото съм наивна,

сега отново раните си ближа.

Но обещавам аз да съм различна -

да хвърля първа камъка по ближния.

Да бъда непринудено сурова

и падналия грубо да подмина,

да търся само своята изгода,

да взимам само и да си отивам.

Да бъда като всички други хора,

които могат само да раняват.

Не ти се сърдя, зная, че го мога.

Да стана като теб ти обещавам.

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??