17 nov 2009, 0:09

Обич 

  Poesía » Otra
574 0 13

Обич  
Обезумях! Онемях!
С небето аз се слях.
Простих ти!
Заби се във плътта,
докосна душата,
показа ми жената...
Пронизваш! Обземаш!
Причиняваш болка!
Разголваш!
Възраждаш!
Живот ми вливаш!
И... оставаш!
Казах ли ти...?
Показах ли ти...?
О, не!... О, да!...
Има те...  
сега...  

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??