17.11.2009 г., 0:09 ч.

Обич 

  Поезия » Друга
544 0 13

Обич  
Обезумях! Онемях!
С небето аз се слях.
Простих ти!
Заби се във плътта,
докосна душата,
показа ми жената...
Пронизваш! Обземаш!
Причиняваш болка!
Разголваш!
Възраждаш!
Живот ми вливаш!
И... оставаш!
Казах ли ти...?
Показах ли ти...?
О, не!... О, да!...
Има те...  
сега...  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??