Nov 17, 2009, 12:09 AM

Обич 

  Poetry » Other
539 0 13

Обич  
Обезумях! Онемях!
С небето аз се слях.
Простих ти!
Заби се във плътта,
докосна душата,
показа ми жената...
Пронизваш! Обземаш!
Причиняваш болка!
Разголваш!
Възраждаш!
Живот ми вливаш!
И... оставаш!
Казах ли ти...?
Показах ли ти...?
О, не!... О, да!...
Има те...  
сега...  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??