13 feb 2009, 14:17

Обич 

  Poesía » De amor
899 0 16

В очите ми гледаш ли, мили -

искрици от обич изгряват.

До тебе притихвам щастлива,

и чувствата мъжки взривявам.

Очакваш ли нежна усмивка

за теб като лъч да изгрее -

да кажеш, че аз съм щастливка,

че пак в мечти си живея.

Усмихваш се, хитро намигваш -

очите ми с обич целуваш.

По пътя си дълъг пак тръгваш

и шепнеш... "Недей да тъгуваш!"

С годините свикнах с тъгата,

сестрица ми стана добричка,

държи ми тя здраво ръката,

не чувствам, че пак съм самичка.

 

Обич

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??