14 ene 2023, 14:32

Обич моя 

  Poesía » Otra
200 6 8

Обичам я - каква зараза,

тя обича пък жени

и на мене ми отказа,

ми, иди я разбери.

   

В мен - разплакана виола,

стапям се като смола,

ще си сменям май че пола,

ще си сложа и пола.

 

Като гламав обикалям,

в мирогледа ми - кама,

миг отварям и затварям,

но издебнах я сама.

 

С този глупав панталон -

ситуация неловка,

обичам я и с фин наклон - 

сипвам мъничко вишновка.    

 

Момичета, нали не видяхте?

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??