Обича ми се...
С цялото ми неприличие...
По усет и по сетива...
С блясък и величие...
С неразумност, страст и ярост...
До болка, плашеща и пуста...
С изгарящата зажаднялост...
Забързваща отново пулса...
© Мария Ив Todos los derechos reservados