Mar 26, 2020, 4:44 PM

Обича ми се 

  Poetry » Love
789 4 4

Обича ми се...
С цялото ми неприличие...
По усет и по сетива...
С блясък и величие...

 

С неразумност, страст и ярост...
До болка, плашеща и пуста...
С изгарящата зажаднялост...
Забързваща отново пулса...

© Мария Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??