24 sept 2009, 20:15

Обичам 

  Poesía » De amor
945 0 0

                                                                Обичам

 

                                    Обичам дните ми да пилееш.

                                    Обичам щастие в мене да сееш.

                                    Обичам времето ми да губиш.

                                    Обичам те! Недей да се чудиш.

                                    Ала не смей да си мислиш,

                                    че без теб не бих могла да живея.

                                    Аз съм жена - всичко умея!              

 

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??