24.09.2009 г., 20:15 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
884 0 0

                                                                Обичам

 

                                    Обичам дните ми да пилееш.

                                    Обичам щастие в мене да сееш.

                                    Обичам времето ми да губиш.

                                    Обичам те! Недей да се чудиш.

                                    Ала не смей да си мислиш,

                                    че без теб не бих могла да живея.

                                    Аз съм жена - всичко умея!              

 

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??