Sep 24, 2009, 8:15 PM

Обичам 

  Poetry » Love
948 0 0

                                                                Обичам

 

                                    Обичам дните ми да пилееш.

                                    Обичам щастие в мене да сееш.

                                    Обичам времето ми да губиш.

                                    Обичам те! Недей да се чудиш.

                                    Ала не смей да си мислиш,

                                    че без теб не бих могла да живея.

                                    Аз съм жена - всичко умея!              

 

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??