21 mar 2018, 22:58

Обичам 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Filosófica, Otra
806 3 1

Внезапно! И една красива обич

се вплита в мен със сила земетръсна.

Прегръщам я във себе си сега.

Защото

в сряда

ще е твърде

късно.

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??