Mar 21, 2018, 10:58 PM

Обичам 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy, Other
808 3 1

Внезапно! И една красива обич

се вплита в мен със сила земетръсна.

Прегръщам я във себе си сега.

Защото

в сряда

ще е твърде

късно.

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??