21 мар. 2018 г., 22:58

Обичам 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная, Философская, Другая
807 3 1

Внезапно! И една красива обич

се вплита в мен със сила земетръсна.

Прегръщам я във себе си сега.

Защото

в сряда

ще е твърде

късно.

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??