21.03.2018 г., 22:58 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска, Друга
800 3 1

Внезапно! И една красива обич

се вплита в мен със сила земетръсна.

Прегръщам я във себе си сега.

Защото

в сряда

ще е твърде

късно.

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??