20 jun 2004, 23:21

Обичам те 

  Poesía
3424 0 2
Табела,
Увиснала в тежкия въздух.
Две думи на нея
Изписани хубаво
С шепот на треперещи устни –
Горещ дъх, примесен със нежност.

Тишина.
Мълчанието бавно изгаря
Красивото чувство,
Обвива ледени пръсти
В зловеща прегръдка.

© Кери Исова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??