20.06.2004 г., 23:21 ч.

Обичам те 

  Поезия
3431 0 2
Табела,
Увиснала в тежкия въздух.
Две думи на нея
Изписани хубаво
С шепот на треперещи устни –
Горещ дъх, примесен със нежност.

Тишина.
Мълчанието бавно изгаря
Красивото чувство,
Обвива ледени пръсти
В зловеща прегръдка.

© Кери Исова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??