20 июн. 2004 г., 23:21

Обичам те 

  Поэзия
3414 0 2
Табела,
Увиснала в тежкия въздух.
Две думи на нея
Изписани хубаво
С шепот на треперещи устни –
Горещ дъх, примесен със нежност.

Тишина.
Мълчанието бавно изгаря
Красивото чувство,
Обвива ледени пръсти
В зловеща прегръдка.

© Кери Исова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??