Jun 20, 2004, 11:21 PM

Обичам те 

  Poetry
3425 0 2
Табела,
Увиснала в тежкия въздух.
Две думи на нея
Изписани хубаво
С шепот на треперещи устни –
Горещ дъх, примесен със нежност.

Тишина.
Мълчанието бавно изгаря
Красивото чувство,
Обвива ледени пръсти
В зловеща прегръдка.

© Кери Исова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??