15 abr 2021, 13:18

Обичам я... 

  Poesía » Versos blancos, Otra
550 2 7

Обичам я...

с мъгла в очите и студ във вените, 

с дъжд по зачервените страни,

оплела във косите омагьосани - 

и топлина, и мраз, и сънени мечти.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??