15 апр. 2021 г., 13:18

Обичам я... 

  Поэзия » Белые стихи, Другая
551 2 7

Обичам я...

с мъгла в очите и студ във вените, 

с дъжд по зачервените страни,

оплела във косите омагьосани - 

и топлина, и мраз, и сънени мечти.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??