Apr 15, 2021, 1:18 PM

Обичам я... 

  Poetry » White poetry, Other
571 2 7

Обичам я...

с мъгла в очите и студ във вените, 

с дъжд по зачервените страни,

оплела във косите омагьосани - 

и топлина, и мраз, и сънени мечти.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??