Къде си ти, любов? Къде се дяна? С години търся те навред. И само пошлост и измама намирам вместо теб.
Къде са чуствата на всички? Закърняха ли кажи? Или като ято птички излетяха от нашите души.
А толкоз малко търся.... Капка от безкраен океан... Прегръдка от топъл вятър.. И обичтта на лебед бял...
© Теодора Иванова Todos los derechos reservados