29.05.2016 г., 21:37 ч.

Обичта на лебед бял 

  Поезия » Любовна
948 0 0

Къде си ти, любов?                                                                                                                         Къде се дяна?                                                                                                                                 С години търся те навред.                                                                                                             И само пошлост и измама                                                                                                           намирам вместо теб.


Къде са чуствата на всички?                                                                                                         Закърняха ли кажи?                                                                                                                       Или като ято птички                                                                                                                     излетяха от нашите души.   


А толкоз малко търся....                                                                                                                 Капка от безкраен океан...                                                                                                             Прегръдка от топъл вятър..                                                                                                           И обичтта на лебед бял...                                                                                                    

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??