12 dic 2017, 7:50

Обратното броене на чувствата 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre
719 1 0

 Отдалечи се
 по-бързо
 от сърцето ми,
 защото
 време минава,
 а часовникът 
 започва да
 тиктака
 с темпо на любов.

© Никола Станиславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??