Dec 12, 2017, 7:50 AM

Обратното броене на чувствата 

  Poetry » Love, White poetry, Free verse
720 1 0

 Отдалечи се
 по-бързо
 от сърцето ми,
 защото
 време минава,
 а часовникът 
 започва да
 тиктака
 с темпо на любов.

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??