12.12.2017 г., 7:50 ч.

Обратното броене на чувствата 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
717 1 0

 Отдалечи се
 по-бързо
 от сърцето ми,
 защото
 време минава,
 а часовникът 
 започва да
 тиктака
 с темпо на любов.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??