Образцов дом
(посветено на мама и татко :} )
Една
полусъборена представа
е къщурката ми за света,
а аз във нея съм побрала
толкова... хиляди неща!
Мама - мъничка икона,
татко – работохолик,
всичко аз получих много рано
и рано с всичко празно разделих.
Къщичката беше на пресечки
с хора по душа добри,
с лошите играх на въртележки,
а светът играе си игри.
Нямам никакви табелки,
образцово хрърлила съм си ключа.
Нямам къщичка от клечки -
душата ми е дом до края на света.
25.06.2011
© Боряна Todos los derechos reservados
,,душата ми е дом до края на света.''