Jun 26, 2011, 12:42 AM

Образцов дом 

  Poetry » Phylosophy
1094 0 2


Образцов дом

(посветено на мама и татко :} )


Една
полусъборена представа

е къщурката ми за света,
а аз във нея съм побрала

толкова... хиляди неща!

Мама - мъничка икона,

татко – работохолик,

всичко аз получих много рано

и рано с всичко празно разделих.

 

Къщичката беше на пресечки

с хора по душа добри,

с лошите играх на въртележки,

а светът играе си игри.

Нямам никакви табелки,

образцово хрърлила съм си ключа.

Нямам къщичка от клечки -

душата ми е дом до края на света.

25.06.2011
                                                           

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
    ,,душата ми е дом до края на света.''

  • Бори, трябва ли ти подреденост, за да се чувстваш щастлива.Имаш малки съкровища, които запълват света ти с истинност...
Random works
: ??:??