6 mar 2009, 0:10

Обречени 

  Poesía » De amor
526 0 2

Сбогом  аз не мога да ти кажа, 

знам, раздялата дяволски боли, 

знам, не ще ме пак прегърнеш, 

знам, че всичко ще се промени. 

Приятелството наше развали се, 

пропиляхме шанса си със теб, 

сега, глави привели, 

през зъби ще казваме здравей. 

Всеки по своя път ще поеме, 

всеки ще срещне своята съдба, 

времето назад не ще се върне, 

но дано твоят път да минава 

покрай моята врата. 

Дълго със теб ще се търсим, 

моя красива мечта, 

мое мъничко цвете, 

 разцъфнало в нежната ми душа. 

Но знам, че когато с теб се намерим, 

 искра ще пламне в нашите сърца, 

красив спомен назад ще ни върне 

и ще ни разкрие тайните на любовта. 

За ръка напред ще ме водиш, 

ще ми покажеш тайните на света, 

към рая врати ще отвориш 

и ще полетим със ангелски крила.

 

© Ирена Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??