13 nov 2014, 18:12

Очакването 

  Poesía » Otra
549 0 3

Очакването

“May I kiss your wound,
maybe that will heal my soul. 
Free me from this tomb, 
light my darkness 
make me (whole)…” Sopor Aeternus 

 

През ноември ме попита,

дали би могъл да се слееш с дъжда

във душата ми...

Аз не ти отговорих... беше толкова рано!

Продължавах да плача... просто кимнах с ръка...

Сълзите от очите ми се превърнаха  в сняг...

Нощите на самотата станаха светли завеси...

До прозореца на душата ми

стоеше тъжния праг

на очакването...

На сутринта  се събудих,

някой беше изпил

чашата с дъжда от устните ми,

но си беше отишъл...

Завинаги...

 

дата: 10. 10. 2014 г.
автор: Моника Стойчева 

 



© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сърдечни благодарности на теб, Жанет и на теб, Мина! Благодаря ви за оценките и коментарите!
  • Тук идвам и си отивам вече N брой пъти.
    Не знам кое точно ме дърпа, дали емоцията, дали друго... но определено ми хареса.
    Да!
  • Усетих болка по загубена любов, но има и малко надежда в очакването!Харесах!
Propuestas
: ??:??