Очакването“May I kiss your wound,
През ноември ме попита, дали би могъл да се слееш с дъжда във душата ми... Аз не ти отговорих... беше толкова рано! Продължавах да плача... просто кимнах с ръка... Сълзите от очите ми се превърнаха в сняг... Нощите на самотата станаха светли завеси... До прозореца на душата ми стоеше тъжния праг на очакването... На сутринта се събудих, някой беше изпил чашата с дъжда от устните ми, но си беше отишъл... Завинаги...
дата: 10. 10. 2014 г.
|
© Моника Стойчева Всички права запазени