20 may 2009, 0:53

Очи 

  Poesía » De amor
950 0 24

                  Очи

 


И когато край мене те няма,

и когато край мен не звъни

твоят глас, не е повод за драма

и причина за облачни дни.

 

Глух минавам и в делник, и в празник,

край жените, поспрели сред път,

че от техните орбити празни

сякаш твойте очи ме следят...

 

 

© Ивайло Терзийски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??