20.05.2009 г., 0:53 ч.

Очи 

  Поезия » Любовна
948 0 24

                  Очи

 


И когато край мене те няма,

и когато край мен не звъни

твоят глас, не е повод за драма

и причина за облачни дни.

 

Глух минавам и в делник, и в празник,

край жените, поспрели сред път,

че от техните орбити празни

сякаш твойте очи ме следят...

 

 

© Ивайло Терзийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??