Очи
И когато край мене те няма,
и когато край мен не звъни
твоят глас, не е повод за драма
и причина за облачни дни.
Глух минавам и в делник, и в празник,
край жените, поспрели сред път,
че от техните орбити празни
сякаш твойте очи ме следят...
© Ивайло Терзийски All rights reserved.