24 abr 2021, 7:04

Очи 

  Poesía
357 1 4

 

 

 

Очи -

щорите в дома на душата,

с които да спира 

лъчите на тъмнината.

© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??