Apr 24, 2021, 7:04 AM

Очи 

  Poetry
342 1 4

 

 

 

Очи -

щорите в дома на душата,

с които да спира 

лъчите на тъмнината.

© Ангелина Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??