7 ene 2018, 22:25

Очи не ти трябват да виждаш 

  Poesía » Filosófica
271 0 3

Очи не ти трябват да виждаш...

но трябва ти просто душа...

    душата, която обаче...

            захвърляш

   тъй лесно

в калта...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??