7.01.2018 г., 22:25 ч.

Очи не ти трябват да виждаш 

  Поезия » Философска
269 0 3

Очи не ти трябват да виждаш...

но трябва ти просто душа...

    душата, която обаче...

            захвърляш

   тъй лесно

в калта...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??