19 jul 2007, 22:17

Очила 

  Poesía
647 0 4

Непрогледно ме гледа безцветие,
оцветено от делничен смях.
Нямам време, дори настроение,
само бяла далечност. И прах.

Непрогледно ме гледа безгледие,
ужасено от всички човешки кълба,
свити до болка, до ужасно неверие,
неприети от собствена гола мечта.

Преоткривах се бавно в мълчание,
заприличало в миг на звезда -
необятна и луда, със странно сияние,
къса всички посоки към мен. До една.



© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??