29 oct 2008, 14:17

Очите на Бога 

  Poesía » Otra
871 0 3

От очите на Бога ли капят сълзи?

... Или есенен дъжд вън вали?

Или тихо, на пръсти, полека едва

е дошла пак внезапна при нас есента?

И подобно старица, в шепа сбрала трохи,

носи късчета малки от летните дни...

От очите на Бога ли капят сълзи,

или есенен дъжд вън вали?

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??