От очите на Бога ли капят сълзи?
... Или есенен дъжд вън вали?
Или тихо, на пръсти, полека едва
е дошла пак внезапна при нас есента?
И подобно старица, в шепа сбрала трохи,
носи късчета малки от летните дни...
От очите на Бога ли капят сълзи,
или есенен дъжд вън вали?
© Таня Панайотова All rights reserved.